“Primer gaudeixo del lloc amb els ulls ben oberts, i després em prenc el meu temps per prendre una bona foto.”

1. Què et va atreure a l’hora d’acceptar la proposta per venir a visitar Catalunya?
M’encanta Barcelona, i com era una de les ciutats previstes al programa, em va venir molt de gust venir a visitar-la. Per sort, no ens vam quedar només a Barcelona, vam veure molt més de Catalunya i, vaig descobrir un menjar increïble! A més, hi havia alguns participants al viatge que feia temps que seguia a Instagram, però mai havia tingut l’ocasió de conèixer. Va ser una gran oportunitat!

Ser capaç de veure diferents països, ciutats i conèixer noves cultures, et converteix en una persona lliure i rica.

best-places-in-catalonia-sea-eelco-ros

2. Com i quan vas començar a fer servir Instagram/a fer vídeos dels teus viatges/ a escriure sobre ells…?
Vaig començar quan vaig descobrir que viatjar era una gran manera de fer un treball més comercial, però no d’una forma agressiva. Viatjar sempre ha estat una passió. Fer-ho de forma gratuïta o fins i tot remunerada es encara millor 🙂

3. Ha/han canviat Instagram / el teu blog / els teus vídeos la forma en la qual viatges?
Només en què ara puc visitar llocs amb els que no podia ni somiar abans de l’èxit a Instagram. Acostumava a allotjar-me principalment a Europa per vacances i ara tinc l’oportunitat de viatjar amb la població local i arreu del món.

4. Explica’ns alguna cosa que mai no oblidaràs de la teva visita a Catalunya
Mai no oblidaré el dia que vam passar al Camp Nou, hi havia una gran multitud de gent esperant per donar-nos la benvinguda a Catalunya. Vam conèixer algunes persones de l’Administració i ens van donar l’oportunitat d’estar molt a prop del camp. Mai havia estat al Camp Nou i va ser realment impressionant! Una altra cosa que mai no oblidaré va ser volar sobre Barcelona en un helicòpter, va ser increïble!

5. Quin és el millor consell que has rebut?
Com a fotògraf, has de gaudir realment dels llocs que visites, no només a traves de la lent. Per això, primer gaudeixo del lloc amb els ulls ben oberts i després em prenc el meu temps per prendre una bona foto.

best-places-in-catalonia-nature-eelco-ros

6. Què significa viatjar per a tu?
Significa llibertat de veritat. Ser capaç de veure diferents països, ciutats i conèixer noves cultures, et converteix en una persona lliure i rica.

Mai no oblidaré el dia que vam passar al Camp Nou, hi havia una gran multitud de gent esperant per donar-nos la benvinguda a Catalunya.