Il·lusiona’t a cada pas

per Mago Pop

Vols conèixer un dels seus secrets?

Catalunya té paisatges i racons màgics que han inspirat Antonio Díaz, el Mago Pop, a crear algunes de les seves il·lusions més espectaculars.
Descobrir-los és un viatge sorprenent que t’emocionarà!

magopop

Antonio Díaz | El Mago Pop

Nascut a Badia del Vallès, Barcelona, Antonio Díaz encara recorda que un amic de la família, quan ell només tenia 4 anys, li va treure una moneda de la seva pròpia orella. Aquell moment va ser l'inici de tot, va ser el clic que va despertar el seu interès i la seva il·lusió, un sentiment únic que també sent al caminar per alguns dels seus paisatges preferits i que li porten records de la infantesa. Llocs màgics que l'han inspirat durant tota la seva carrera fins a convertir-se en l'il·lusionista més exitós i que més entrades ha venut el darrer any a tot el món. Amb el seu últim espectacle il·lusiona milions de persones, però aquesta vegada ho farà d'una altra manera... viatjant amb nosaltres per Catalunya.

Visitar Catalunya és el començament...

... d'una història eterna. Perquè quan visites aquesta terra, alguna cosa es desperta en tu. Una cosa que recordaràs sempre. Deixa't inspirar pel seu mar, per les seves muntanyes, pels seus racons més amagats. Recorre els seus pobles, connecta amb les seves tradicions, admira les seves creacions. Deixa't portar i recorda que hi ha viatges que no s'acaben mai. Són els que es viuen des de dins.

I tu, què vols viure amb Catalunya?

Viu Catalunya!

Altres articles sobre Catalunya

Il·lusiona’t a cada pas

Galeria d'imatges

Altres articles sobre Entrevista