Viu-la

per Ricky Rubio

Què sent en Ricky Rubio quan torna a casa?

A Catalunya ha descobert que un es pot sentir més viu cada dia si està al lloc que l’inspira.

rickyrubio

Ricky Rubio | Jugador de bàsquet

L'esforç és la clau per viure cada moment únic. Des que Ricky Rubio va descobrir aquesta lliçó, gaudeix amb més intensitat cada victòria. Una lliçó que va aprendre a Catalunya quan era petit i que sempre porta a l'equipatge.

Ricky Rubio va néixer prop del mar, a El Masnou, el 21 d'octubre de 1990. La seva carrera ha estat intensa i plena de promeses complertes. Va créixer ràpid, ho va guanyar tot i va donar el salt a la NBA tal i com es pronosticava. Però va ser aleshores quan es va enfrontar a les derrotes. Un guió inesperat que va decidir convertir en una oportunitat per superar-se sense perdre la il·lusió.

Visitar Catalunya és el començament ...

... d'una història eterna. Perquè quan visites aquesta terra, alguna cosa es desperta en tu. Una cosa que recordaràs sempre. Deixa't inspirar pel seu mar, per les seves muntanyes, pels seus racons més amagats. Recorre els seus pobles, connecta amb les seves tradicions, admira les seves creacions. Deixa't portar i recorda que hi ha viatges que no s'acaben mai. Són els que es viuen des de dins.

I tu, què vols viure amb Catalunya?

Viu Catalunya!

Altres articles sobre Catalunya

Viu-la

Altres articles sobre Entrevista